24 de gener del 2012

Aprofitem bé l'ordinador com a eina de treball

Ja que disposeu d'un ordinador, que és una eina molt útil que representa una inversió important, és imprescindible que en traieu el màxim de rendiment possible.


Algunes recomanacions:
  • Ús d'un bon corrector, dependrà del programa de processador de textos que utilitzem habitualment. Podem consultar les versions disponibles (en funció també del nostre sistema operatiu) a l'apartat de llengua de Softcatalà.
  • Recull d'extensions útils per a l'ensenyament per a Chrome.


5 comentaris:

  1. Per treballar amb l'ordinador va be si tens un treball perque aixi li pots envia. I es una eina molt util.

    ResponElimina
  2. No m'agrada treballar amb ordinador, per que ja estem moltes hores a les pantalles fora l'escola, que a sobre a l'escola encara i estiguem més. Pero també es una feina molt util a l'hora de fer treballs i buscar informació.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo penso que l'ordinador és una molt bona eina de treball ja que és rapid, té moltíssima informació i molts recursos, però per altra banda crec que va ser una molt mala idea fer-lo servir a les aules ja que estem massa viciats a les xarxes i a jocs, i estar massa estona ens pot arribar a afectar massa. :P

      Elimina
  3. jo crec que esta molt be per que et proporcina molta informació i esta molt be per fer treballs, però ha la vegada es dolenta per que hi ha gent que juga ih fan coses que no tenen que fer.

    ResponElimina
  4. Jo opino que l'ordinador es una eina molt bona per treballar, fer deures o qualsebol forma de redectar un text...
    En canbi fer serbir l'ordinador a les hores de classe ba ser una pessima idea, en canviper a la vida cuotidiana de un empresari, banquer etc els i es una eina molt util.

    ResponElimina