10 d’abril del 2012

Vaga de deures


Les associacions de pares i mares de França, s'han declarat en vaga de fer deures en protesta per la degradació de l'escola pública. 


Llegiu la notícia que han preparat els companys d'Espurn@.


15 comentaris:

  1. Podeu veure un resum a: http://piratepad.net/FBbJPzZMaX

    ResponElimina
  2. Jo estic en contra de fer els deures perquè no tinc temps per fer altres coses. Però a favor perquè se que m'ajuda amb les coses.

    ResponElimina
  3. Jo crec que tenim molts deures, els profes intentan ficar pocs però normalment tots en fiquen i s'acumulen.

    ResponElimina
  4. Jo crec que els nens de primaria no els hi tindrien que ficar deures, però els de la eso si perque tenim que estudiar més per anar preparats a la universitat o a lo que vulguis fer a la vida necessites per lo menus la Eso.

    ResponElimina
  5. Estic en contra perquè tenim molt poc temps lliure

    ResponElimina
  6. A mi em sembla bé que els nens fagin deures a casa perque aixì aprenen coses que desprès els hi serviran per el futur

    ResponElimina
  7. Jo estic en contra de fer deures perque s'amacumulen i no tinc temps, i que si fiquen deures que fiquin el nombre de deures menor possible.

    ResponElimina
  8. Jo trobo que no s'haurien de fer deures perquè ja estudiem a l'escola i a casa es com un descans, perquè 7 h a l'escola ja es bastant temps per estudiar i treballar.

    ResponElimina
  9. Jo opino que els profesors en fiquen masses deures i a les tardes no tenim temps per fer tots els deures de totes les asignatures.

    ResponElimina
  10. Jo estic en contra de que ens posin deures perquè un cop quan surts de l'escola, has de tenir el teu temps lliure per disfrutar i passar-ho bé i no estar pendents de si hi ha deures o no.

    ResponElimina
  11. Jo estic en contra per que els nenes petits ja fan molta cosa a l'escola per que a sobre li nevin deures a casa, i afabor per que si volem treu rens la nostra carrera tenim que estudiar i fer deures.

    ResponElimina
  12. Jo estic en contra de fer deures a casa perque ja podriem fer prou feina a l'escola.

    ResponElimina
  13. Jo crec que els deures ens treuen les poques hores que tenim, ja que passem més hores a l'escola que a casa.

    ResponElimina
  14. Jo crec que no ens tendrian de ficar tans deures perque no tenim tan temps lliure pero en part una mica de deures no ens be malament per repasar.

    ResponElimina
  15. jo estic en contra perque crec que el temps en el qual podem fer altres coses hem d'estar clavats en els quaderns.

    ResponElimina