6 de març del 2012

Controles???

Què comparteixes a les xarxes socials? Controles?
Quan ens connectem a Internet, sovint donem informació personal, de vegades fins i tot sense adonar-nos-en... Sabem què fan els altres amb la nostra informació? Fins a quin punt són responsables del que ens pugui passar?

Fem la prova, entrem en aquest enllaç, i accedim-hi amb el nostre usuari de Facebook... Després en parlarem.

Què us ha semblat?

19 comentaris:

  1. és veritat aquestes coses passen però per exemple jo no tinc molta informació meva en el "FACEBOOK" però si cal cuidar d'això així que cal fer una neteja del facebook i esborrar persones que no coneguem.

    ResponElimina
  2. REalment, el video que et montes és divertit, almenya a mi m'ha fet gràcia, però a la vegada expressa algu que pot passar, i que pot ser que ja hagi passat a algun lloc. Però també hem de pansar que aquí ho exageren moltíssim perquè faci més impressió!! XD

    ResponElimina
  3. M'ha impresionat com surtien les meves fotos i la meva conta de facebook m'he quedat impresionant sort que he posat que vivia a Chicago perque sino em mata a i a lo de persona k pusava next es la xell

    ResponElimina
  4. He alucinat quan he vist el meu facebook desde aqui(fotos,amics...)per aixo has de tenir cura a qui agregues.

    ResponElimina
  5. vegades no controlem lo que escrivim, perquè donem massa informació a persones desconegudes, però hi ha molta gent que sap controlar lo que escriu, pero el vídeo te rao tenim que vigilar.

    ResponElimina
  6. Al principi pensava que era un video de por pero no, i té raó perquè hi han desgraciats que són capaços de fare això i no m'agradaria que li fessin això a ningú.

    ResponElimina
  7. BUA inpresionant m'agradat moltissim sobretot m'agradat cuan sortien les meves fotos i cual al tio tenia la meva foto de perfi en el cotxe.

    ResponElimina
  8. El video m'ha impectat molt la veritat, i pensar que gent tan desgraciada pot fer aixo...
    Les xarxes socials son perilloses això u sap tothom, però pensem que això a nosaltres no ens pot passar, però en realitat si que pot passar...
    Jo penso que no hauriem de posar informació pero hi ha gent molt llesta que pot trobar fàcilment.
    L'ho que m'ha impactat mes ha sigut quan he vist les meves fotos públicacions i amics... La veritat es que s'ha m'ha ficat la pell de gallina.

    ResponElimina
  9. Jo m'he quedat impresionat quan he vist que entrava amb la meva conta del facebook i veure com mirava les fotos que tinc i mirar el lloc on visc...
    Això u pot fer qualsevol persona que no coneguis, per això alguns pares et diuen que només agreguis a la gent que coneixes (amics, familiars, etc.) perquè un bon amic no et faria això per res del mon.

    ResponElimina
  10. Me quedat impressionat amb el vídeo però no tinc gaire informació meva en el FACEBOOK. Aixo u pot fer els que saben molt de això de conectarse amb altre gent al FACEBOOK.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Oriol,
      cal que editis el teu perfil, perquè només amb el nom no puc saber si ets l'Estival o el Jiménez :(
      Fins demà!

      Elimina
  11. Me quedat bocabadat!! Que la gent vulgui fer això es de desesperat mental! Que la gent busqui la identitat personal d'una persona per les xarxes socials es de ser mala gent! Encara que jo no he ficat gaire informació al meu mur.

    ResponElimina
  12. Ö no m'agrdat gents el video! me cagat més ven dit, quina por! però el video te raó tenim que vigilar més amb les xarxes socials perque pot pasar coses d'aquestes i tenim que esta molt al lloru.

    ResponElimina
  13. Yo me quedat inpresionada amb aquest video. Jo crec que em de vigilar el que fiquem en les pagines web per que depen de la informació que posis pot ser molt perillos.

    ResponElimina
  14. deu meu! m'he quedat impresionada.. tindriem que vigilar més amb el que fiquem i tal a les xarxes (fotos, informació teva..) pot arribar a ser molt perillós, em d'estar atents a quins llocs ens fiquem.

    ResponElimina
  15. Aquest video es molt alarman, no m'ha agradat gaire però el muntatge esta molt bgen fet i lo del homa esta molt be.

    ResponElimina
  16. Aquest video ma ensenyat que e de vigilar molt a l'hora de posar qualsevol cosa a internet o alguna xarxa social i no tindre molta confiança amb la gent que no coneixo.

    ResponElimina
  17. ÖÖÖ, quina por!!!! Gran vídeo Esther, ens a donat a tots una lliçó.

    ResponElimina
  18. La idea era precisament fer-vos adonar de la importància de controlar allò que compartim per Internet, ja no sabem qui pot accedir-hi ni quines són les seves intencions. Així que vigileu (em consta que alguns ja ho feu ;b).

    ResponElimina